Klappar som gör gott

5 Dec

Nu närmar sig julen. Och det går fort! Varje år tänker jag att jag ska börja med julklapparna i tid, men ändå sitter man där in i det sista och vet inte vad man ska hitta på. Till vissa är det lätt, men vad ger man till de som redan har allt?
I unicefs gåvoshop kan du köpa gåvor som hjälper barn som behöver det allra mest. Barn som kanske aldrig har fått en julklapp. Du kan köpa vaccinpaket, näringspulver, leksaker, pennor och block, första hjälpen paket och ja, till och med en fyrhjulsdriven jeep. När du handlar något ur gåvoshopen får du ett fint gåvobevis. Varför inte ge bort detta gåvobevis tillsammans med en fin blomma, en korg med godsaker eller bara som det är till någon som ändå har allt?

unicef

Det här är några av alla fina saker som finns i Unicefs butik!

Känner du ändå att du vill ge bort ett fysiskt föremål? Unicef har då dessutom en butik där du kan köpa massor av fina produkter och samtidigt vara med och kämpa för varenda unge. Det bästa är att allt kommer direkt hem i brevlådan och man slipper all trängsel i butikerna på stan. Istället kan man åka dit ändå och bara njuta av  julstämningen och allt pynt. Utan att känna stressen för att man aldrig hittar den perfekt julklappen!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: